Kenny Verstraeten

Hallo,

Ik ben Kenny Verstraeten en samen met mijn partner Ellen hebben wij twee dochters: Axelle en Roxanne.

Als kleinzoon van zelfstandige schippers aan zowel moeder’s als vader’s kant kwam ik op vroege leeftijd regelmatig aan boord en snel ontstond de liefde voor het water. Later ben ik naar de binnenvaartschool gegaan en bracht ik mijn vakanties het liefst door aan boord bij verschillende familieleden. Ik kom uit een grote schippersfamilie, enkel mijn ouders zijn aan de wal gebleven.

Na mijn opleiding ben ik gestart bij de sleepdienst. Hier heb ik 10 jaar gewerkt, waarvan 4 jaar als sleepbootkapitein. De drang naar de binnenvaart bleef echter te groot, waardoor ik toch de stap heb gezet en begonnen ben op de ‘MCS Tripoli’. Hier heb ik 5 leerrijke en mooie jaren beleefd. Later werd het schip overgenomen door MerlinGroup. Toen werd Jan de nieuwe eigenaar. Ik heb toen nog één jaar aan boord van de Tripoli gewerkt.

Gaandeweg werd de vertrouwensband sterker en heb ik de mooie kans gekregen om zelfstandig schipper te worden op ‘Sayonara’. Deze kans hebben wij met beide handen gegrepen en we hebben  ons aan dit avontuur gewaagd. Zo is er toch een kleine jongensdroom werkelijkheid geworden. Wij zijn Jan en MerlinGroup hier dan ook heel dankbaar voor!

Groetjes,

Kenny en Ellen van AXRO Shipping

M/S Sayonara