Aad Kleine

Een topprestatie lever je als team. Team MerlinGroup levert dagelijks een topprestatie, doordat iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht het maximale geeft. Daar ben ik trots op.

Binnen het bedrijf richt ik me op het oplossen van juridische, verzekeringstechnische en bedrijfskundige vraagstukken. Ik geloof dat er voor alles een oplossing is en ‘kan niet’, bestaat niet. Als bruggenbouwer leg ik graag verbindingen binnen en buiten de MerlinGroup en zoek ik naar de beste oplossing voor interne uitdagingen en de vragen van onze klanten.

Vanaf 2019 bouw ik mee aan MerlinGroup. Eerst als adviseur, maar al snel in een managementrol van waaruit ik samen met Jan verder bouw aan de ontwikkeling van het bedrijf. Voordat ik aantrad, was ik 12,5 jaar actief als interim-manager en (management) consultant binnen de bank- en verzekeringswereld. Die kennis en ervaring, samen met mijn juridische en bedrijfskundige achtergrond, komen goed van pas binnen de MerlinGroup.

Buiten mijn werk bij de MerlinGroup hoef ik mij niet te vervelen. Naast een bedrijf in de financiële dienstverlening heb ik ook een groot en heel gezellig gezin. Samen met mijn vrouw Esther heb ik 5 kinderen. Onze zaterdagen zijn dan ook gevuld met sport- en gezinsactiviteiten. Ook daar dus een team dat gaat voor een topprestatie. De balans tussen het team MerlinGroup en het team Thuis zorgt er voor dat ik ook een topprestatie kan leveren iedere dag.