Lewa Theulen

Lewa Theulen

Ik ben Lewa, 27 jaar oud en ben samen met Jan Kleine het binnenvaart schip Mi-Mundo begonnen.

Ik ben ongeveer 10 jaar geleden begonnen bij Jan Kleine in de binnenvaart op de ouwe Salamanca 86 meter bij 11.45. Daar ben ik begonnen als leerling matroos. En helemaal door gegroeid tot stuurman met vaarbewijs. Toen zijn onze wegen tijdelijk gescheiden ik ben verder gegaan bij chemgas heb daar veel over de tankers geleerd al was dat toch helemaal niks voor mij.

Na chemgas heb ik nog op verschillende container schepen/ droge lading schepen afgelost.

Ik ben na het aflossen nog 2 jaar naar curaçao gegaan daar heb ik in de chartervaart gezeten naar onder andere klein curaçao. Leerzame en vooral een hele leuke periode.

Toen ik weer terug in Nederland was heb ik weer contact gekregen met Jelle Uithol van de Feniks we hebben veel zitten kletsen en zitten grappen hij zei: "Weetje, Lewa. Jij wil je eigen binnenvaart schip, neem weer contact op met Jan." Het was misschien toen de tijd niet zo makkelijk om weer contact te zoeken met je ouwe baas. Maar zo als u ziet is alles goed gekomen en zijn we deze uitdaging met z’n tweeën aangegaan, waar ik tot nu toe elke dag nog heel veel energie en uitdagingen uithaal.

Ik had dit natuurlijk allemaal niet kunnen doen zonder een stabiele en ontzettend leuke vrouw. Met een kleine jongen van 5.

Wij als familie zijn dan ook ontzettend trots en blij dat we dit kunnen doen. 

Met vriendelijke groet

Lewa Theulen
Vof Mi-Mundo
+316 – 19729449
(Nieuw nummer) +316-15266311

Merlingroup

Wij zijn een participatie maatschappij in de binnenvaart. Deze maatschappij is opgericht anno 1995.

Contact

Stationsweg 1- 4241XH Arkel
Bel ons op +31 6 532 901 42
Ma - Vrij van 9.00 - 18.00

Nieuwsbrief

Aboneer je op onze nieuwsbrief en ontvang direct het nieuws zodra het gebeurt.